New Site Feedback.

Discussion in 'Site Feedback' started by Kurto, Dec 6, 2016.

  1. Wally

    Wally Subscriber Subscriber Power Seller

    Joined:
    Mar 24, 2010
    Messages:
    2,434
    Likes Received:
    314
    Location:
    Earth
    Good for you Rick. I do, and it's across multiple devices.
     
    Bl69aze likes this.
  2. Prof_Moreliarty

    Prof_Moreliarty Subscriber Subscriber

    Joined:
    Oct 10, 2014
    Messages:
    397
    Likes Received:
    98
    i have the same problem although intermittently i tick stay logged in as well, if i visit a sub forum im logged out if i click on aps home page im logged in again.
     
  3. Bl69aze

    Bl69aze Active Member

    Joined:
    Apr 9, 2017
    Messages:
    191
    Likes Received:
    91
    Gender:
    Male
    Yea I'm also having problems, every now and then while submitting a post it will tell me I've been logged out :(
     
  4. pinefamily

    pinefamily Subscriber Subscriber

    Joined:
    Jul 28, 2013
    Messages:
    2,186
    Likes Received:
    959
    Location:
    Mid North SA
    Just tried going to various subforums, and stayed logged in. Very odd.
     
  5. Antsnest

    Antsnest Not so new Member

    Joined:
    Jul 31, 2017
    Messages:
    31
    Likes Received:
    3
    Not sure if it's because of the new site. But I am logged out every time I refresh my mobile now?
    Has never been like that before
     
  6. Stuart

    Stuart Site Admin Staff Member

    Joined:
    Mar 15, 2011
    Messages:
    3,282
    Likes Received:
    155
    Gender:
    Male
    Location:
    NT
    Sorry for the delayed response, I have only just got back to civilisation. Let me look into it, it sounds similar to an issue we had on the only site format
     
  7. Stuart

    Stuart Site Admin Staff Member

    Joined:
    Mar 15, 2011
    Messages:
    3,282
    Likes Received:
    155
    Gender:
    Male
    Location:
    NT
    Looks like it's the shoutbox causing the issues. I get the same error when using the links there to go to a thread but I have no issues if I navigate to a thread the long way (click on sub forum-> click on thread)

    Is that the same as what some of you guys and gals see?
     
    Bl69aze likes this.
  8. pinefamily

    pinefamily Subscriber Subscriber

    Joined:
    Jul 28, 2013
    Messages:
    2,186
    Likes Received:
    959
    Location:
    Mid North SA
    I have the New Posts page saved as my bookmark, and access any threads that way. Perhaps that's why I don't have a problem?
     

Share This Page